Dla liderów
Udostępnianie planu
Link publiczny
- Otwórz plan.
- Skopiuj publiczny link (gdy funkcja jest włączona).
- Wyślij link osobom, które mają zobaczyć plan.
Wspólna edycja na żywo
- Dwie osoby z uprawnieniem otwierają ten sam plan.
- Zmiany pojawiają się u drugiej osoby bez ręcznego odświeżania.
- Ustalcie, kto jest głównym edytorem w danej chwili.